Воеводите от ВМРО - Българско национално движение излязоха с остра позиция

...
Воеводите от ВМРО - Българско национално движение излязоха с остра позиция
Коментари Харесай

ВМРО скочиха срещу двойното гражданство за депутатите

" Воеводите " от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално движение излязоха с остра позиция по отношение на приетите днес промени в Конституцията, позволяващи хора с двойно поданство да бъдат депутати.

Според партията сглобката сред ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи с признатите промени във висшия закон е направила " съдбоносен ход към унищожаването на българската държавност ".

" За нас от ВМРО това е скандално изменничество, което заплашва националната ни сигурност. В момента цялото ръководство е в ръцете на противоконституционната турска етническа партия Движение за права и свободи, която има цялостната поддръжка на Република Турция, където хора с двойно поданство гласоподават под строй. Какво ще стане на следващия ден, когато някой от тях бъде препоръчан за министър ",, питат " воеводите ", съзирайки явно в гласуваните промени и " дългата ръка " на Движение за права и свободи.

Според позицията им " гузната съвест " на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков от това, че е " потъпкал " Конституцията, ставайки министър до момента в който към момента бе канадски жител не можело също да бъде причина за сходни промени.

Вътрешна македонска революционна организация упорстват - решението неотложно да бъде анулирано.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР